امروز: پنجشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۳۲

اگر ظرف‎های میوه و پیش دستی‎ها را می‎شویید، سینک را پر از آب کنید و مقداری سرکه در آن بریزید و سپس ظرف‎ها را در آب بخیسانید، بشویید و آب‎کشی نمایید. با این روش ظرف‎های شما از چربی و بوی بد پاک می‎شوند.

کد خبر: ۹۱۸۴
تاریخ انتشار: یکشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۱۰

به گزارش آساره خبر؛ شاید برای شما هم پیش آمده باشد که بعد از شستن ظرف‎های کثیف، تمیزی ظرف‎ها نظرتان را جلب نکند و دوباره مجبور به شستن آنها شوید. در این مواقع اگر روش شستن هر یک از ظرف‎ها را با توجه به جنس آنها بدانید می‎توانید بهتر عمل کنید.


 

 

• از ظروف تمیزتر و بدون چربی یا سوختگی شروع کنید تا مجبور به عوض کردن آب سینک و اسراف آب نشوید.

• اگر ظرف‎های میوه و پیش دستی‎ها را می‎شویید، سینک را پر از آب کنید و مقداری سرکه در آن بریزید و سپس ظرف‎ها را در آب بخیسانید، بشویید و آب‎کشی نمایید. با این روش ظرف‎های شما از چربی و بوی بد پاک می‎شوند.

• برای تمیز کردن قبل از شستن بهتر است لکه را با پارچه‎ آغشته به جوش شیرین پاک کنید.

• برای یا چای ساز، می‎توانید مقداری سرکه یا آب لیمو در آن بریزید و بگذارید به جوش بیاید، خواهید دید تمام جرم‎ها کنده می‎شوند.

• برای از بین بردن رسوب کتری و قوری می‎توانید مقداری نوشابه بر روی آنها بریزید و بعد از مدتی ظرف را آب‎کشی کنید. لکه‎های ظروف چینی را نیز به همین روش از بین ببرید.

• برای پاک کردن لکه چای از قوری چینی یا لکه غذا از ظروف لعابی می‌توانید قوری را پر از آب کنید و کمی خمیر دندان در آن بریزید، صبر کنید و بعد از نیم‌ ساعت قوری را بشویید.

• برای از بین بردن آهک در اطراف و داخل دهانه‎ کتری، آب را درون آن به جوش آورید و مقداری آب یخ درون آن بریزید. با این کار آهک‎ها به آسانی جدا می‎شوند.

• اگر ظروف بلور، فنجان و لیوان‎های شما زرد و کدر شده‎اند، یک قابلمه آب را به جوش بیاورید و ظروف را داخل آن بگذارید تا چند قل بخورد و سپس آب‎کشی کنید.

• برای از بین بردن خطوط و سیاهی روی ماهی‎تابه، قابلمه و ظروف می‎توانید از خاکستر استفاده کنید؛ به این ترتیب که مقداری از خاکستر را بر روی خطوط بمالید و سپس آب‎کشی کنید.

• اگر غذای سوخته در قابلمه باقی‎مانده بهتر است که درون آن را از آب گرم پر کنید و مقداری نمک درون آن بریزید، در صورت برطرف نشدن مقداری سرکه را درون قابلمه بجوشانید و بعد از آن ظرف را به راحتی بشویید.

• برای از بین بردن باقی‎مانده‎ شیر ته گرفته می‌توانید قابلمه را با آب گرم و کمی جوش‌شیرین پر کنید و به جوش بیاورید، در اين صورت به راحتی پاک می‌شود.

• برای از بین بردن از سر رفتن غذا روی گاز می‌توانید، گاز را روشن کنید تا لکه کمی گرم شود و بعد آن را با یک دستمال آغشته به جوش‌شیرین پاک کنید.
منبع: banoo.ir
انتهای پیام/د

مطالب مرتبط:
برای دریافت جدیدترین بسته اخبار روز اینجا کلیک کنید   
نام:
ایمیل:
* نظر شمـا:
اخبار استان
اخبارجديد
پربحث ترین