امروز: چهارشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۱۰

کباب تسبیحی چیزی شبیه همان کباب نگینی است. در این نوع کباب هم از گوشت قرمز و هم از گوشت سفید مرغ استفاده شده است. طعم خوب این کباب همیشه زیر دندان تان می ماند.

کد خبر: ۹۰۸۲
تاریخ انتشار: سه شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۰۹

به گزارش آساره خبر؛

مواد لازم:
 
 
  • گوشت چرخ کرده     ۳۰۰ گرم
  •  سینه مرغ چرخ کرده      ۳۰۰ گرم
  •  پیاز رنده شده آب گرفته      ۲ عدد
  •  خامه      ۲ قاشق سوپخوری
  • زعفران دم کرده     ۲ قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل     به میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن     ۱/۳ پیمانه

طرز تهیه:

1-گوشت چرخ کرده را به همراه نیمی از پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زعفران و ۱ قاشق سوپخوری خامه مخلوط کرده و کاملا ورز می دهیم و گلوله هایی به اندازه یک گردوی کوچک از مخلوط برداشته و در دست گرد می کنیم تا مایه گوشتی تمام شود با گوشت مرغ هم به همین صورت این کار را تکرار می کنیم فقط باید سایز قلقلی های گوشت از قلقلی های مرغ بزرگتر باشد تا بعد از پخت یک اندازه باشند.

2-به مدت ۱ ساعت قلقلی های آماده را در یخچال قرار بدهید تا استراحت کنند بعد از طی این مدت قلقلی ها را بصورت یک در میان به سیخ می کشیم و سیخ های آماده را در روغن ذکر شده سرخ می کنیم در حدی که رنگ بگیرند سپس در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۱۰ دقیقه قرار می دهیم تا مغز پخت شوند اگر فر نداشتید ادامه پخت را روی شعله گاز و با حرارت ملایم ادامه دهید پخت زیاده از حد باعث خشکی کباب می شود. کباب ها را بعد از پخت در دیس کشیده و همراه پلوی زعفرانی سرو کنید.

 زنان شرقی

انتهای پیام/د

 

 

مطالب مرتبط:
برای دریافت جدیدترین بسته اخبار روز اینجا کلیک کنید   
نام:
ایمیل:
* نظر شمـا:
اخبار استان
اخبارجديد
پربحث ترین