امروز: سه شنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۷ ساعت ۰۲:۰۷

نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و هنگام پخت غذا، آب آن ها را خالی کنید و بشویید.

کد خبر: ۸۱۴۲
تاریخ انتشار: دوشنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۲۰

به گزارش آساره خبر 

گوشت آبگوشتی                            500 گرم

نخود و لوبیا سفید                             2 پیمانه

بادمجان سرخ کرده                            2 عدد

پیاز                                                1 عدد درشت

سیر                                              4 حبه

کشک                                           250 گرم

نمک و زردچوبه و نعنا خشک                 به میزان لازم

روغن مایع                                       به میزان لازم

طرز تهیه :

نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و هنگام پخت غذا، آب آن ها را خالی کنید و بشویید.

گوشت، نخود، لوبیا سفید، نمک، پیاز خرد کرده و حبه های سیر را با 5 پیمانه آب خوب بپزید.

پس از اینکه یک ساعت از پخت آبگوشت گذشت، زردچوبه را بریزید و نیم ساعت مانده به پایان پخت آبگوشت، بادمجان های سرخ شده راهم اضافه کنید.

در آخر، کشک را اضافه کنید تا چند جوش بزند.

کمی نعنا داغ درست کنید و در آبگوشت بریزید.

وقتی آبگوشت کاملا جا افتاد ، آب آن را در ظرف های جداگانه بکشید. گوشت، بادمجان، لوبیا و نخود را نیز با هم بکوبید و با سبزی خوردن و نان سنگک سرو کنید.

به این آبگوشت به زبان محلی " دو گوله دودار" گفته می شود و در فصل سرما بسیار طرفدار دارد و از نظر مواد لازم برای بدن بسیار غنی و در عین حال، خوشمزه و دلچسب است.

 

 وبلاگ لرها

انتهای پیام/د

مطالب مرتبط:
برای دریافت جدیدترین بسته اخبار روز اینجا کلیک کنید   
نام:
ایمیل:
* نظر شمـا:
اخبار استان
اخبارجديد
پربحث ترین