امروز: پنجشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۲۷
نکات خانه داری؛
اجاق را روشن کنید و اجازه بدهید درمدتی که شما بقیه ظرف‌ها رو می شویید آب و جوش‌شیرین با هم بجوشد.
کد خبر: ۷۹۸۷
تاریخ انتشار: شنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۱۲

به گزارش آساره خبر، هیچی بدتر از این نیست که یه عالمه ظرف بشورید و همه آشپزخونه رو تمیز کنید و یه ماهی تابه چرب و سوخته باقی بمونه که باید خیس بخوره. تازه معلوم نیست فردا هم بتونید این تابه رو بشورید.

 

اما یه راه ساده وجود داره: قبل از اینکه شروع به ظرف‌شویی کنید تابه رو تا نصفه آب کنید و توش یه قاشق غذاخوری جوش شیرین بریزید. حالا اجاق رو روشن کنید و اجازه بدید تو مدتی که شما بقیه ظرف‌ها رو می‌شورید آب و جوش‌شیرین با هم بجوشن.


چند دقیقه که آب جوشید تابه رو از رو اجاق بردارید و یک قطره مایع ظرفشویی تو ظرف بریزید و بذارید آب خنک شه.


بعد از اینکه آب تابه خنک شد خالی‌ش کنید و مثل هر ظرف کثیف دیگه‌ای بشوریدش.


به این ترتیب پروسه یکی دو روزه شستشو تابه ‌ی سوخته تو چند دقیقه طی می‌شه و وقتی از آشپزخونه بیرون می‌رید خیالتون راحته که هیچ ظرف کثیفی ندارید.

 

نیک صالحی
انتهای پیام/د
 

مطالب مرتبط:
برای دریافت جدیدترین بسته اخبار روز اینجا کلیک کنید   
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: 0
انتشار یافته: 1
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۷
0
0
این گونه نکات خانه داری باعث جلوگیری از تبلیغات مواد شوینده خارجی ها می شود

نام:
ایمیل:
* نظر شمـا:
اخبار استان
اخبارجديد
پربحث ترین