امروز: سه شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۳۷
آشپزی؛

خورش قلیه ترش مربوط به استان لرستان هست که  اصل این خورش با گوشت تهیه می شود , ولی بعضی ها این خورشت را  با مرغ هم تهیه میکنند.

کد خبر: ۷۹۶۶
تاریخ انتشار: سه شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۲۴

به گزارش آساره خبر،

مواد لازم خورشت قلیه لری:

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

گوشت گوسفند نیم کیلو

پیاز یک عدد

آب انار یک فنجان

رب انار دو قاشق سوپخوری

سیب زمینی چهار عدد

نمک،زرد چوبه، و فلفل سیاه به مقدار کافی

طرز تهیه خورش قلیه لری :

گوشت باید نرمه  و پیاز و سیب زمینی ها  متوسط باشند , می توان از یک فنجان  آب انار ترش یا 2 قاشق سوپخوری رب انار استفاده نمود .

ابتداسیب زمینی ها را شسته و با مقداری آب و نمک می پزیم , گوشتها را ریز برش می زنیم و با 7 لیوان آب و کمی نمک می گذاریم بپزد , سیب زمینی ها را پوست گرفته و رنده می کنیم و در گوشت پخته می ریزیم , آب انار , فلفل سیاه و زرد چوبه را اضافه کرده و پیاز را سرخ کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم و با حرارت ملایم می گذاریم تا جا بیفتد , رنگ این غذا مانند فسنجان کمی سیاه است می توان به جای آب انار از رب انار و کمی آبغوره هم استفاده کرد.

منبع: وبلاگ آشپزی ایرانی غذاهای محلی

مطالب مرتبط:
برای دریافت جدیدترین بسته اخبار روز اینجا کلیک کنید   
نام:
ایمیل:
* نظر شمـا:
اخبار استان
اخبارجديد
پربحث ترین