امروز: چهارشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۱۰

چزنک رغو از غذاهای محلی لرستان است که  طرفداران زیادی  دارد و در بین عشایر و روستاها ی این استان به نشانه مهمان نوازی  تهیه می شود.

کد خبر: ۷۹۶۵
تاریخ انتشار: سه شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۰۱

به گزارش آساره خبر،

چزنک رغو از غذاهای محلی لرستان است  که طرفداران زیادی دارد  و در بین عشایر و روستاها ی لرستان به نشانه مهمان نوازی تهیه می شود.

 

مواد لازم: چزنک (نان فطیر )و رغو (روغن البته حیوانی و محلی)

آرد

روغن

خاکه قند

شیره

مقداری نمک

طرز تهیه چزنک رغو(نان فطیر با روغن حیوانی)

 ابتدا خمیری آبکی و نرم بدون خمیر ترش تهیه می کنندو آن را با چنگ روی تاوه یا ساج داغ می ریزند و با انگشتان پهن می کنند (مثل نان ساجی) .بعد ازپشت و رو کردن نان خوشمزه و فطیری بنام چزنک آماده می شود که ان را بلافاصله قبل از سردشدن در ظرفی قرار می دهند و چند قاشق روغن محلی روی ان می ریزند و با خاکه قند (یا شیره)خوب مخلوط کرده و چنگ می زنند. و با دست می خورند.

انتهای پیام/د

مطالب مرتبط:
برای دریافت جدیدترین بسته اخبار روز اینجا کلیک کنید   
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: 0
انتشار یافته: 5
مهسا
|
Germany
|
۰۴:۰۴ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۶
0
1
ن خیر زردچوبه توش نمی ریزن.چون روغن حیوانی وشیره می ریزن زرد رنگ میشه البته روغن حیوانی اگه بیشتر از شیره باشه زرد رنگ میشه
زهره
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۹
1
0
زردچوبه میریزن که زرد میشه
ماندانا حسینی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۸
0
0
با سلام خیلی عالی بود لطفا بگید که این نونی که درست می کنن چی توش میریزن که زرد میشه
ماندانا حسینی
|
|
۰۷:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۸
0
1
با سلام خیلی عالی بود لطفا بگید که این نونی که درست می کنن چی توش میریزن که زرد میشه
ماندانا حسینی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۸
1
0
با سلام خیلی عالی بود لطفا بگید که این نونی که درست می کنن چی توش میریزن که زرد میشه

نام:
ایمیل:
* نظر شمـا:
اخبار استان
اخبارجديد
پربحث ترین