امروز: چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۵۲
یک شام ساده؛
اسفناج‌ها را بپزید و در بشقاب سروتان به همراه بقیه مواد تهیه شده قرار دهید.
کد خبر: ۷۸۹۵
تاریخ انتشار: چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۰۲

به گزارش آساره خبر، این غذای ایتالیایی بسیار ساده تهیه می شود و غذایی سریع و سبک برای شب هایتان آماده کنید.این غذای خوشمزه ترکیبی از مرغ سرخ شده به همراه سس گوجه فرنگی و آلو برقانی و اسفناج است که غذایی ایده‌آل و سالم برای یک شام ساده می‌باشد.

 

مواد لازم:

گوجه فرنگی1 پیمانه

شکر قهوه ای1 قاشق سوپخوری

پولنتا4/3 فنجان

آرد2/1 فنجان

آبدوغ (دوغ پس از گرفتن کره)4/1 فنجان

سینه مرغ بدون پوست و استخوان4 تکه

اسفناج250 گرم

 

طرز تهیه:

گوجه فرنگی‌ها را با چاقو شکاف دهید روی آن شکر قهوه‌ای پاشیده و در ماکرویو قرار دهید. حدود 3 دقیقه و یا تا موقعی که پوست آن از هم پاشیده شده و گوجه فرنگی‌ها نرم شوند. آنها را هم بزنید و جدا آن را کنار بگذارید.

 

در یک ماهی‌تابه 5/2 فنجان آب همراه با 1 قاشق چای خوری نمک ریخته تا به جوش آید، سپس پولنتا را در آن قرار داده حرارت را کم کنید و گاهی اوقات آن را هم بزندید و برای 5 دقیقه آن را بپزید.

 

در ظرف کم عمقی آرد را با 2/1 قاشق چای خوری نمک و فلفل مخلوط کرده و به آن آبدوغ را اضافه کنید، سپس مرغ‌ها را درون آن بغلتانید و سپس 3 قاشق سوپخوری روغن در یک ماهی‌تابه ریخته و با حرارت ملایم، آن‌ها را در 4 دقیقه و یا تا وقتی که صورتی شود سرخ کنید.اسفناج‌ها را بپزید و در بشقاب سروتان به همراه بقیه مواد تهیه شده قرار دهید.

 

آسمونی

انتهای پیام/ د

مطالب مرتبط:
برای دریافت جدیدترین بسته اخبار روز اینجا کلیک کنید   
نام:
ایمیل:
* نظر شمـا:
اخبار استان
اخبارجديد
پربحث ترین