امروز: چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۵۱
آشپزی؛

برای مزه دار کردن تکه های ماهی از پیاز رنده شده یا ریز خرد شده هم می توانید استفاده کنید.

کد خبر: ۷۷۲۶
تاریخ انتشار: دوشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۲۴

به گزارش آساره خبر، پیشنهاد ویژه برای آنهایی که می خواهند در پیک نیک کباب بزنند. به راحتی آنها را آماده کنید و از گردش یک روز بهاریتان لذت ببرید.   مواد لازم برای ماهی کبابی : برای 2 نفر

 فیله ماهی400 گرم

سیر له شده 2 حبه

آبلیمو تازه 2 قاشق سوپخوری

 ماست 4 قاشق سوپخوری

روغنبه میزان لازم

نعناع و ریحان خرد شده2 قاشق سوپخوری

سماق1 قاشق چایخوری

پیازچه ریز شده2 قاشق سوپخوری

روغن زیتون1 قاشق سوپخوری

نمک و فلفلبه میزان لازم

سیخ چوبی4 عدد

  طرز تهیه ماهی کبابی :  ابتدا فیله ها را به صورت قطعات بزرگ خرد کنید، سپس آنها را در یک کاسه بریزید و با ماست، آبلیمو و سیر له شده طعم دار کنید. ظرف را حدود 2 تا 1 ساعت در یخچال قرار دهید.    بعد از اینکه ظرف را از یخچال درآوردید، کمی نمک و فلفل به فیله‌ها بزنید، سپس آنها را به سیخ بکشید.    داخل یک تابه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط بگذارید. حالا سیخ ها را داخل آن قرار دهید و دو طرف ماهی ها را سرخ کنید.    در این میان در یک کاسه مناسب ریحان ریز شده را با پیازچه، روغن زیتون و سماق خوب مخلوط کنید. وقتی کباب ها آماده شدند، آنها را با مخلوط حاصل سرو کنید.    یک روش دیگر :  برای مزه دار کردن تکه های ماهی از پیاز رنده شده یا ریز خرد شده هم می توانید استفاده کنید.

 

برترین ها

انتهای پیام/ د

مطالب مرتبط:
برای دریافت جدیدترین بسته اخبار روز اینجا کلیک کنید   
نام:
ایمیل:
* نظر شمـا:
اخبار استان
اخبارجديد
پربحث ترین